Hukuk Okulu

Hukuk Okulu Eğitimleri

Hukuk Okulu Eğitimleri, mantığı ve metodolojisi az sayıda kişinin interaktif katıldığı mesleğe dönük pratik eğitimlerdir. Alanında uzman ofislerin, o alandaki deneyim ve tecrübelerini anlattığı örnek dava ve teorik altyapı ile buluşmuş pratik deneyimlerin iletildiği eğitim, üyelerimizi mesleğe en kısa sürede hazırlama görevi gütmektedir.

Hukuk, piyasa aktörlerinin rol aldığı tüm sektörlerle iç içedir. Bunun sonucu olarak da oldukça farklı hukuki alanlarda iş ağı genişlemekte bu da uzmanlaşma gerekliliğini getirmektedir. Özellikle Endüstri 4.0, Yapay Zeka ve Blockchain gibi yeni teknolojilerin "geliyorum" dedikleri ticaret sektöründe, bu teknolojileri izleyen, gelişimine ayak uyduran hukukçular, geleceğin hukukçuları olacaktır. Bu gelişime ayak uydurmanın başlıca koşulu ise, içinde bulunduğumuz günün hukuki sorunlarını iyi anlamak gerekmektedir. Malesef ki hukuk fakültelerinde verilen eğitimi ne bu sorunları teşhis etmekte ne de gelişen teknolojileri takip yolu açmaktadır.

İşte KHD'nin sağladığı bu eğitimlerle, alanında uzman onlarca farklı ofisi yerinde görebilir, uzmanlık alanları hakkında eğitim alabilir ve güncel bilgi ve pratikleri aslında o bilgi ve pratikleri yaratanların eğitmenliğinde takip edebilirsin.

Hukuk Okulu Eğitimleri'miz sadece üyelerimize açık olup, web sitemizden üyelik başvurusunda bulunabilirsiniz.