2017-2018 Akademik Güz Dönemi Faaliyet Raporu

10 Gün Kaldı.png

Bugünü Geliştirmek, Yarını Değiştirmek ilkesiyle 2015 Ağustos ayında yola çıktığımız, akademik etkinliklerle hukuk fakültesi öğrencilerini bir araya getiren bir öğrenci derneği olarak geçtiğimiz akademik dönemde üyelerimizle bir çok farklı etkinliklerde bir araya geldik.

Bu kapsamda, Hukuk Okulu Eğitimleri, Ofis Gezileri ve bir büyük Zirve düzenledik.

Hukuk Okulu eğitimleriyle alanında uzman hukukçuları, yerlerinde ziyaret ederek uzmanlaştıkları alanda uygulamaya yönelik eğitimler aldık. Aldığımız eğitimler aşağıdaki gibidir;

Gün Partners - Fikri Mülkiyet Hukuku

Aksakal Hukuk - Sözleşmeler Hukuku

Gökçe Avukatlık Ortaklığı - Bilişim Hukuku

GIDE Law Fim - İş Hukuku

Zengin & Zengin - Çapraz Sorgu

İstanbul Tahkim Merkezi - Tahkim Hukuku

Van & Van Avukatlık ve Danışmanlık - Sağlık Hukuku

Kulaçoğlu Hukuk - Gayrimenkul Hukuku

Aksakal Hukuk - AIHM Kararları Ekseninde Mülkiyet

Moroğlu Arseven - Startup Hukuku

MGC Legal - Ticari Gayrimenkullerde Kira

AKSAN Hukuk - Enerji Hukuku

Gerçekleştirdiğimiz eğitimlerle, üyelerimiz staj imkanları bulurken eğitim konusu alanlarda da pratik bilgi sahibi oldular. Diğer yandan 4 farklı ofise ziyaret gerçekleştirerek, İK ve Partnerler ile staj ve iş imkanları hakkında sohbetlerde bulunduk. Ziyaret gerçekleştidiğimiz ofisler aşağıdaki gibidir.

Serap & Zuvin Law Offices

Sarı & Kılıç Hukuk Bürosu

AGK Hukuk Bürosu

Cerrahoğlu Law Firm

Yine Türkiye'de ilk defa düzenlenmiş olan, Hukuk ve Sanat Zirvesine imza attık. ByOtell'de gerçekleşen zirvede, Av. Eda Salman Bayraktar Müzik Eserlerinin Hukuki Statütüsü hakkında bilgi verirken, sanatçılar Gökhan Türkmen, Bora Öztoprak ve Aslı Demirer konuşmacılarımız olarak pratik bilgilerini paylaşırken; yapımcı Mine Aksoy uygulamacı olarak deneyimlerini paylaştı.

İkinci dönemde de etkinlik sayılarımızı arttırarak siz üyelerimize daha iyi eğitimler ve network sunacağız. Takipte kalmak, etkinliklere katılmak ve derneğimize üye olmak için:

Yayın Tarihi 25.01.2018