Girişimciler için Hukuk - Startup Hukuku | 101 - Udemy ve Hukuk Okulu Eğitimi

Sevgili KHD Ailesi, Partnerlerimizden Startup Hukuku ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sonucunda, 100 üyemizin, Udemy üzerinden Startup Hukuku Kurucuları E.Mümtaz Hacıpaşaoğlu ve Okan Şencan tarafından verilen Startup Hukuku 101 Online eğitimine ücretsiz kod ile ulaşımını sağlayacağız.

Bu eğitimin tamamlanmasının akabininde, eğitim ile ilgili notlar ve sorular çıkartan üyelerimizle birlikte kasım ayı içerisinde Startup Hukuku’nu yerinde ziyaret ederek, bu soruları cevaplandırıp, case incelemesi üzerinden Startup Hukuku Hukuk Okulu Eğitimi gerçekleştireceğiz.

Yapmanız gereken, Derneğimize üyeliğinizi yenileyip, aşağıdaki formdan kod için başvuru yapmanız.

Eğitim ile ilgili bilgiler:

Girişimciler için en çok zorlanılan konulardan birisi bu yolculukta sağlamaları gereken hukuki alt yapıyı bir türlü tespit edememek. Fikrimi nasıl korurum, şirket kurmalıyım diye başlayan sorular yatırım alırken neye dikkat etmeliyim, kişisel verilerin korunması da ne demek noktasına kadar ilerliyor. Bu kursun amacı ise 140'tan fazla girişimci ve yatırımcıda deneyimlediğimiz bu sürecin temellerini sizlerle paylaşmak.

Eğitmenler:

E.Mümtaz Hacıpaşaoğlu – Startup Hukuku Kurucusu

Okan Şencan – Startup Hukuku Kurucusu

Eğitim Konuları:

Startup Hukuku Tanıtımı

Startup Hukuku | 101 Tanıtımı

Bir Girişimci Neden Hukuka İhtiyaç Duyar?

Startup Hukuku Nedir?

Fikrin Korunması