KHD 5 Çayı Proje Ekibinde Yer Alın

nomatterwherewe are.png

1. KHD 5 Çayı Projesi Nedir ?

Alanında uzmanlaşmış ofislerin Yönetici ve/ya Ortaklarıyla yapacağımız söyleşi/eğitim ve eğitimlerin döküm haline getirilip öncelikle e-bülten sonrasında yazılı halde dergiye dönüştürülmesi.

1. Proje Süreci Nasıl İzlenecek ?

Söyleşi/Eğitim hazırladığımız ofislere ziyarette bulunacağız. Söyleşi/eğitim sırasında proje ekibi iş bölümü yaparak, video kaydı, el yazısı notu ve bilgisayar notu alarak; eğitimi yazılı hale getirecek. Diğer bir deyişle proje ekibinden yer alan her üyemiz, birer editörlük deneyimi yaşayacak.

Daha sonrasında belirlenen süre içerisinde, video ve notlar bir araya getirilerek; yapılmış söyleşi/eğitim dergi içeriğine uygun hale getirilecek.

Önce E-Bülten yayınlanacak, dönem sonunda ise proje ekibinde yer almış tüm üyelerle birlikte dergi haline getirilip, hukuk ofislerine ve üniversitelere dağıtılacak.

1. Proje Ekibinde Kimler Görev Alabilir ?

Proje ekibinde Kariyer Hukuk Derneği üyeleri görev alabilir.

1. Görev Dağılımı Nasıl Olacak ?

Her söyleşi/eğitimde proje ekibinden sorumlu bir Yönetim Kurulu üyemiz, bir aktif üyemiz ve üç üyemiz olmak üzere 5 kişilik bir ekip görev alacak.

1. Proje Ekibine Seçim Nasıl İzlenecek ?

Her söyleşi/eğitimden 10 günlük bir süre öncesinde başvuru formu gönderilecek. Proje ekipleri tek bir eğitim/söyleşiye haiz olmak üzere; bir eğitim/söyleşide yer alan üyemizin, ihtiyaç ve başvurular doğrultusunda başka bir eğitim/söyleşide yer almasının engeli yoktur.

1. KHD 5 Çayı Projesi Bana Ne Kazandıracak ?

Ekip çalışmasının deneyimlenmesinin yanı sıra, ziyaret ettiğimiz ofislerle bağlantılı kalarak network genişletmeye yarayacak. Bunun yanında henüz hukuk fakültesi sıralarında, bir dergide editörlük yaparak ortaya bir ürün çıkarmanın keyfini yaşatacak.

Ayrıca, büyük çaplı Birleşme & Devralma davalarının uzmanları tarafından dinlemekten, zorlu yollardan geçerek büyük bir avukat olmuş isimlerin hayatlarını öğrenmekten, Bitcoin ve Yapay Zeka gibi gelişmekte olan hukuk alanlarını herkesten önce deneyimlemiş olacaksınız.

1. Proje Ekibine Girmek için Ne Gibi Yeterlilikleri Sağlamam Gerekiyor ?

Hukuk fakültesi öğrencisi ve derneğimizin üyesi olmanız yeterli. Sınıf, ortalama vb gibi yeterlilik koşulları aranmamaktadır.

Aşama, aşama 5 Çayı Projesi;

1-) Alanında uzman ofislere giderek, uzman oldukları alanlarda eğitim alacağız.
2-) Proje ekibimiz görev dağlımına göre eğitim sırasında, bilgisayardan ve elle not tutacak, fotoğraflama ve nitelik uygun düştüğü ölçüde video çekimi yapacak.
3-) Eğitimden sonraki 15 gün içinde proje ekibimiz bir araya gelerek, eğitim sırasında yazılan dökümanlar üzerinden "editörlük" yaparak, ilgili eğitimden alınmış notları bir dergi bölümü haline getirecek.
4-) Farklı 5 Çayı Projesi Eğitimleri birleştirilerek, 5 Çayı Dergisi haline getirilecek ve önce E-Bülten, sonrasında basılı halde yayınlanacak.

Detaylı bilgi ve sorularınız için:

Cankat Şir - KHD Genel Başkan Yardımcısı:

05313178117 - sircankat@gmail.com

Proje Ekibinde Yer Almak İçin:

Yayın Tarihi 30.01.2018