ZENGİN&ZENGİN YAZ AKADEMİSİ

zengİN & ZENGİN AKADEMİ BAŞLIYOR.jpg

Sevgili Kariyer ailesi;

Kariyer Hukuk Derneği ve Zengin&Zengin olarak geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz Zengin&Zengin Akademi’ye olan yoğun ilginiz ve talebiniz doğrultusunda eğitimlerimize yaz döneminde de devam etme kararı aldık. Eğitimlerimiz ücretsiz, sertifikalı ve 7 kişi kontenjanlı olup Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları içerisinde ilerleyen dönemde belirleyeceğimiz günlerde 17:00-20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Katılım Koşulları:

-Kariyer Hukuk Derneği üyesi olmak.

-Ceza hukuku ile ilgili olmak ve bu alanda kendini geliştirmek istemek

-En az hukuk fakültesi 1. sınıf öğrencisi olmak

Eğitim Yeri:

-Zengin&Zengin: Halide Edip Adıvar Mahallesi Darülaceze              Caddesi No:11 D:8, 34382 Şişli/İstanbul

Konular:

• Yapay Zekanın Cezai sorumluluğu
  • İstihbarat Hukuku Perspektifinde İletişimin Denetlenmesi Tedbiri
  • Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru
  • Yargıtay Kararları Işığında Uyuşturucu Ticareti
  • Yargıtay Kararları Işığında Bilinçli Taksir-Olası Kast Ayrımı
  • Cinsel Suçlar
  • Organ ve Doku Ticareti Suçu
  • Yargıtay Kararları Işığında Kasten Yaralama ve Kasten Öldürmeye Teşebbüs Ayrımı
  • Ceza Hukukunda Hazırlık Hareketleri ve İcra Hareketleri Arasındaki Uygulama Sorunu

Başvuru:

• Her eğitim için başvuru ayrı ayrı olarak açılacaktır.
  • Yargıtay Kararları Işığında Kasten Yaralama ve Kasten Öldürmeye Teşebbüs Farklarıeğitimine başvurmak için : TIKLAYINIZ

Detaylı Bilgi İçin :

E-Mail : Mustafa Zorbozan, Zengin&Zengin-Kariyer Hukuk                     Derneği Akademik Etkinlikler Komisyonu.

zorboz@zenginzengin.av.tr

GSM:    05522033233