KHD Hakkında

KHD KİMDİR?

Kariyer Hukuk Derneği; hukukun üstünlüğünü benimseyen, akademik gelişime değer veren, 7 hukuk fakültesi öğrencisi tarafından 24 Ağustos 2015 tarihinde kurulan ve ulusal hukuk derneği olma yolunda Türkiye’nin birçok ilinde temsilcilikleri olan bir öğrenci birliğidir.KHD’nin amacı hukuk fakültesi öğrencilerinin ve mezunlarının akademik gelişimlerine katkı sağlayacak organizasyonlarda bulunmak, sosyal gelişimlerini sağlayacak etkinlikler gerçekleştirmektir.

VİZYON

Kariyer Hukuk Derneği yaptığı ve yapacağı çalışmalarla Türkiye’nin siyasi olmayan ve bağımsız en büyük hukuk derneği olma hedefini edinmiştir. Yapılacak etkinlikler, çalışmalar ve organizasyonlarla herhangi bir ayrım gütmeden bütün hukuk camiasına hitap edebilmek ve bu camianın bütün mensupları arasında aidiyet duygusunu geliştirmek için çalışmalarını ve projelerini profesyonel biçimde sürdürmeyi hedef almıştır.

MİSYON

Kariyer Hukuk Derneği hukuk camiasında tarafsız ve herhangi bir siyasi amaç gütmeyen, hukuk fakültesi öğrencilerinin ve mezunlarının akademik alanda kendilerini geliştirebilmeleri, okul ve iş hayatı arasında bir köprü oluşturabilmeleri, mesleki dayanışmayı ve hukuk bilincini arttırabilmeleri amacını temel alarak 24 Ağustos 2015 tarihinde 7 hukuk fakültesi öğrencisi tarafından kurulmuştur.