Üyelik Başvurusu

Üyelik sıfatı kazanabilmek için; Medeni hakları kullanma ehliyetini haiz, hukuk fakültesi öğrencisi veya mezunu, ağır hapisle mahkum olmamış olanlar derneğe üye olabilir. Üyelik formundaki adımları izleyerek üyelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

2018-2019 Akademik Yılı, bir akademik yılı kapsayacak şekilde etkinliklere katılım bedeli 75  TL’dir. Yıllık katılım bedelini ödeyerek, düzenlediğimiz tüm hukuk okulu, büro gezisi ve akademik etkinlikler ile dernek içi organizasyonlara ücretsiz katılabilir, partnerlerimizin veya onlarla birlikte düzenlediği eğitim ve sertifika programlarında indirime hak kazanabilirsiniz. Online ödeme yerine havale işlemi yapacak üyelerimizin,formu doldurduktan sonra on beş gün(15) içinde kendilerine verilen referans kodu ve dekont fotoğrafını info@kariyerhukukdernegi.org adresine mail atmaları gerekmektedir.Aksi takdirde üyelik başvuruları sonuçsuz kalacaktır.

Havale veya EFT yoluyla üyelik işlemlerini gerçekleştirmek isteyenler için banka hesap bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

​​​​​​​

Ziraat Bankası

Hesap numarası: 0657- 73775675 – 5001

IBAN: TR 37 0001 0006 5773 7756 7550 01

Üyelik aidat ödemesini online veya havale işlemiyle tamamlamayanların üyelik başvurusu dikkate alınmayacaktır.

Üyelik yenileme işlemleri için de aynı adımlar izlenecektir.

LÜTFEN OKUYUN !

Üyelik aidatını online pos yoluyla yatıran üyelerimize,online üyelik sistemimiz işlemlerinin tamamlandığına dair sayfada bilgilendirme yapmaktadır. Üyelik başvurusu bu bilgilendirme ile onaylanmaktadır. Ayrıca bir geri onay maili atılmamaktadır.